Начало arrow Как се поръчва

Намери продукт

Как се поръчва

Всеки, който е гост на сайта може да разглежда каталога и да прави поръчки

1. Регистриран потребител, използвал за достъп полето „ВХОД” в десния горен ъгъл на екрана.

След като намерите търсения продукт в каталога и уточните желаните бройки, смело маркирате „кошница” = "Купи" – отваря се нова страница (все още нищо не сте поръчали), където пише "Кошница".

Тук можете да да променяте бройките /”обнови”/, да изтриете продукт /”изтрий”/.

Когато уточните стоките и техния брой и сте готови за приключване, преминавате по-надолу към "ПЛАЩАНЕ". Отваря се нова страница и все още можете да правите промени във вашата кошница.

Поръчката се изпраща с куриер „Спиди” като цената е ориентировачно 5 лв /зависи от избраните продукти, ако това са титанови съдове е повече/. Ако все пак искате да изполвате друг куриер, моля запишете това в края на поръчката, преди приключването й.

После посочете начина, по който желаете да платите, като имате предвид следното:

·        при плащане с банков превод, сумата се прехвърля на следващия ден, след което правим експедиция;

·        при плащане с наложен платеж, правим експедиция на стоката веднага след установяване на връзка на наш оператор с клиента за последни уточнения.

Забележка: услугата "наложен платеж" оскъпява доставката с близо 1% от стойността на поръчката.

Банковата сметка ще получите с проформа фактура (от името на нашата обслужваща фирма, регистрирана по ЗДДС), която ще изпратим незабавно на Вашата електронна поща.

Междинно може да се връщате към предишните екрани и да корегирате избора си.

На последният етап „ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА”- се очаква, че всички ваши изисквания са удовлетворени и ако имате други /например друг куриер, или данни за фактура- име на фирма, ЕИК по Булстат, ЗДДС номер, адрес, МОЛ/ сте ги написали в полето за допълнителен коментар, които ще получим веднага след маркирането на ”ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА”.

2. Нерегистриран потребител

2.1. Можете първо да се регистрирате и след това да започнете от.1.

2.2. Може след като изберете продуктите и уточните техния брой да преминете към екран „ПЛАЩАНЕ”.

За да завършите поръчката, трябва да се регистрирате като потребител. Подадените от Вас данни ще бъдат използвани за поддържане на персонален контакт, за доставка на стоките на място, за попълване на различните официални документи- оферти, поръчки, фактури и др., както и за официална кореспонденция.

Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица и организации. Когато Вашата регистрация е готова (или влезете с вече регистриран е-мейл), се отваря страница, на която можете да си проверите отново данните в поръчката, след което да преминете към "Потвърждаване на поръчката". В прозореца за допълнителна информация попълнете в свободен текст, това което би ни улеснило да доставим стоката според Вашите желания, както и изискваните за фактура данни: име на фирмата, ЕИК по Булстат, ЗДДС номер, адрес, получател. Фактурата ще Ви бъде изготвена след настъпване на данъчно събитие (плащане или прехвърляне собствеността на стоката), съгласно ЗДДС, и изпратена на посочения от Вас адрес.

Адресът за плащане или банковата сметка ще получите с проформа фактура (от името на нашата обслужваща фирма, регистрирана по ЗДДС), която ще изпратим незабавно на Вашата електронна поща.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Проверете веднага след получаване на пратката дали тя съответства на поръчаното от Вас. Ако по изключение Ви е доставен погрешен или дефектен артикул, веднага съобщете за това.

Потребителят има право да върне стоката в седемдневен срок, за сметка на дружеството, считано от деня, следващ получаването и. След този срок стоката се счита закупена от потребителя.

Всички цени са в български лева с включен ДДС.  Ние правим всичко възможно да изпълняваме Вашите поръчки по най-добрия начин и в най-кратък срок. Ако попаднете в малката група неприятни инциденти, молим за Вашето разбиране.

Приятно пазаруване!

 

Вашата поръчка

Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.