Начало arrow Бизнес arrow Регистрация

Намери продукт

Регистрация

Защо и как да стана сътрудник на фирмата

Регистрация за сътрудник на РСИ

Чувствате ли, че контролирате живота си? Че можете да прекарвате толкова време със семейството си колкото ви се иска? Че работата ви удовлетворява и получавате толкова, колкото заслужавате?

Истината е, че много малко хора са такива избраници на съдбата.

Вие искате да печелите допълнителен месечен доход? Или искате да посетите много нови страни и да спечелите още много приятели? Всичко зависи от Вас! Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му!

Независимо дали искате допълнителен доход или основна работа, или просто искате да осъществите своя мечта РСИ ви предлага изпитан начин да постигнете целите си.

За 16 години, РСИ е дала възможност на хора като вас да променят своя живот, да печелят значителен доход като работят това, което ги забавлява и удовлетворява. Мрежовият маркетинг е нещо повече от обикновена работа, това е ново виждане за вашето бъдеще....път към вашата финансова и лична свобода. Някои са станали сътрудници надявайки се да подобрят своето здраве и  живот. Други, за да започнат свой бизнес, с който да имат повече време за семейството си и високи месечни доходи. Трети разочаровани от своите работодатели намират нова възможност да работят за себе си. А някои, за да съберат пари за нова кола или екзотично пътуване.

Каквито и да са вашите мечти, както и да искате да живеете, чрез РСИ вие можете да ги постигнете. Интересува ли ви?

Нашата фирма не забранява работа с други мрежови компании, защото смятаме че всеки има право да се включи най-малкото като клиент, за да си взима продукти с отстъпка. Дори напротив, добре дошли на мрежовици и лидери от други компании, защото всички ние работим в името на човека. Приветстваме такива хора, защото знаем, че всяка мрежова компания учи лидерите си на отговорност, лоялност, акуратност, работа в екип - уменията, които са необходими за постигане на успех.

Какво ви дава РСИ

  1. Можете да работите където и когато пожелаете - По всяко време, във всички градове, в които фирмата има свои представителства можете да предлагате продуктите на фирмата. Вие споделяте с вашите познати за тях и бизнес възможността на РСИ, като така изграждате свой бизнес.
  2. Получавате 20% от цената на продукта при продажба и до 18 % от оборота на вашата група. При продажба на клиенти печелите 20% от стойността на продадените продукти. Вие имате правото да изграждате своя собствена организация от сътрудници и доволни клиенти, за което компанията ви заплаща до 18 % от стокооборота на вашата група в зависимост от маркетинговия план на фирмата. Всички сътрудници получават една и съща комисина от продажба на продукти, но различен бонус в зависимост от обема на продажбите на групата за съответния месец.
  3. Стартов пакет- Всеки сътрудник,  с подписването на договора си закупува стартов пакет (35 лв), който включва фирмена бизнес чанта, каталог на предлаганите продукти, книжка „Награди и състезания”, Учебник по маркетинг, учебник за продуктите и рекламни материали. С този  компактен „офис” ще получите подробна информация за продуктите, как да започнете и как умно да работите. Системата на обучение подпомага начинаещия сътрудник да се превърне в лидер, способен да ръководи своя екип.
  4. Подкрепа- Като независим сътрудник вие сте част от голямото семейство на РСИ. Но "независим" не означава "сам". Фирмата издава всеки месец информационен бюлетин, в който ще намерите важни препоръки от лекари за прилагане на продуктите, статии за личностно и професионално развитие в ситемата ма МЛМ. В него ще откриете информация за състезанията и класациите по тях за всички страни на РСИ.
  5. Признания  и пътешествия- Всеки сътрудник получава признанието на фирмата за постигнатите успехи ежемесечно. Награждават се както най-добрите продавачи, така и добрите мениджъри, структурери и победителите в многобройните състезания на фирмата. Мрежовият бизнес съчетава работа и забавление. Фирмата организира обучения, екскурзии и пътешествия на екзотични места, на които освен активна почивка се дават най-интересните и мотивиращи обучения от лидерите и собствениците на фирмата.

 

Станете сътрудник още днес и започнете да градите свой бизнес - вашият път към финансова и лична независимост!

Изпратете запитване за акциите за регистрация на e-mail-а за контакт и не се колебайте!

 

Вашата поръчка

Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.